Expansie Jubbega

Expansie Jubbega

Expansie Jubbega

Deel de berichten van Expansie 2017 op Social Media

Nieuws

Oldtimers tijdens het Rocky Farmers event

Dit event gaat gewoon door ondanks het slechte weer van afgelopen dagen. Wij hebben een alternatieve locatie met verharde ondergrond bij het festivalterrein waar alle oldtimers, tractors, brommers en fietsen kunnen worden geplaatst.

Om alles in goede banen te leiden verzoeken wij de aangemelde deelnemers om op de vastgestelde tijden op het terrein aan te komen op zondag 10 september a.s:
– Rijdende deelnemers vanaf 11.00 uur
– Exposanten vanaf 09.00 uur
– De toertocht voor brommers/motoren start 11.30 uur
– Fietsen kunnen doorlopend op het terrein

Locatie: Schoolweg, 8411 XJ JUBBEGA

Extra verkoop / inwisseling e-ticket bandjes / voorverkoop munten Expansiefestival op 6 september a.s.

Woensdag 6 september van 16.00 tot 20.00 uur geven wij de mogelijkheid om toegangskaarten te kopen en de e-tickets in te wisselen tegen een polsbandje. Tevens kunt u alvast munten kopen.

Waar: MFG De Kompenije, Ericalaan 24a, Jubbega

– Omruilactie polsbandjes
– De ontvangen en uitgeprinte e-tickets kunnen op deze speciale zitting worden ingewisseld tegen een polsbandje
– Polsbandjes moeten in verband met leeftijdscontrole persoonlijk worden opgehaald
– ID bewijs meenemen
– Voorverkoop munten
– Voorverkoop losse kaarten (voor de avonden)

De zitting op woensdag 6 september is een extra service om de druk aan de kassa’s op het festivalterrein te ontlasten.

Expansie klaarmaken straten en vaart Jubbega/Hoornsterzwaag

In overleg met gemeente Heerenveen is afgesproken dat de straten in Jubbega op donderdag 31 en vrijdag 1 september worden schoongeveegd. Om alles te kunnen meenemen vragen wij om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk auto’s in de straten staan geparkeerd.

Daarnaast wordt de vaart (J. Alberdaweg, J. van Damweg, Bij de Leijwei tot de 4e wijk, Belgische wijk aan de wegkant, sloot Bramenstraat, deel Singel /Schoolweg vanaf P.W. Janssenweg richting feestterrein) geslot in de laatste week van augustus.

Voor het afval van de versiering worden door de gemeente afvalcontainers geplaatst voor uitsluitend hout en restafval vanaf woensdag 13 september t/m maandag 18 september 2017. Het groenafval mag voor de containers worden gelegd.

De containers worden op de volgende locaties geplaatst:

  • 1e Wijk
  • 3e Wijk
  • hoek B. Leenheerstraat / J. Alberdaweg

 

Gezocht

Gezocht: standhouders voor de openlucht Bio & Boerenmarkt op zondag 10 september 2017 te Jubbega, tijden: 13.00-18.00 uur.

Voor meer informatie en mogelijkheden mail naar info@expansiejubbega.nl

WAYLON BIO

Waylon is de artiestennaam van Willem Bijkerk, geboren in Apeldoorn op 20 april 1980. Op 18 jarige leeftijd kreeg hij midden in de nacht een telefoontje van zijn grote held Waylon Jennings, die hem uitnodigde naar Nashville te komen en met hem samen te werken. Helaas overleed de Amerikaansecountryzanger in 2001 en keerde Waylon terug naar Nederland. In 2008 nam Waylon deel aan Holland’ s Got Talent op SBS6. Hij maakte tijdens zijn auditie indruk door het nummer “It’ s a Man’ s World” te zingen van James Brown.
Een jaar later bracht platenmatschappij Universal Music hem als eerste Nederlander onder bij het Motown Label. Zijn eerste single Wicked Way verscheen op 7 augustus 2009, een voorproefje van het bijna gelijknamige album Wicked Ways, dat later die maand verscheen. Waylon scoorde met Wicked Way direct een alarmschijf, waarna het nummer in de top 10 van de Nederlandse Top 40 terecht kwam. In april 2010 won Waylon zijn eertse muziekprijs, namelijk een 3FM Award in de categorie ‘ Beste Nieuwkomer”. Een maand later ontving hij in het tv programma De wereld draait door een gouden plaat voor zijn debuutalbum. In juni was Waylon een van de winnaars van de laatste TMF Awards.
In oktober 2011 lanceerde Waylon The Escapist, de eerste single van zijn tweede album After All, waarmee hij zich voegde bij de gevestigde namen. In april 2012 werd hij uitgeroepen tot beste zanger bij de 3FM Awards. Terwijl hij werkte aan zijn derde album werd hij gevraagd voor het Eurovisie Songfestival. Hij besloot Ilse DeLange mee te vragen omdat hij met haar een album aan het opnemen was als gelegenheidsduo: The Common Linnets. Samen bereikten zij de tweede plaats voor Nederland. Van het debuutalbum samen met Waylon getiteld: “The Common Linnets” werden 250.000 exemplaren wereldwijd verkocht. Waylon’ s derde album Heaven After Midnight, opgenomen in de Capitol Studio’ s in Los Angeles, kwam in 2014 binnen op nummer 1. Afgelopen jaar was Waylon coach bij het succesvolle RTL4 programma: It Takes 2, wat na de eerste aflevering 1.7 miljoen kijkers scoorde en nam hij dit najaar plaats op de draaistoel van The Voice als vervangend jurylid van Anouk. Geheel onverwacht werd op 18 november 2016 zijn vierde studio album gereleased: Seeds. Ook dit album bereikte de eerste plaats. Het album is een verzameling van songs die hij speciaal schreef ter begeleiding van zijn muzikale lectures in RTL late Night en varieren van Jazz tot aan Disco.
Op 24 en 25 november 2016 trad hij op in een uitverkocht Rotterdam Ahoywaar hij zijn favoriete liedjes speelde uit de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica. Vanaf februari 2017 zal hij live gaan touren door het land onder de titel : This is our Song – Waylon Live on Tour.

PARTNERS & SPONSORS