Expansie Jubbega

Expansie Jubbega

Expansie Jubbega

Deel de berichten van Expansie 2017 op Social Media

Rocky Farmers – Oldtimerevenement

13.00 -20.00 uur Expansieterrein

Entree € 8.00 Kinderen tot 12 jaar gratis toegang

Kom naar het gezelligste oldtimerevenement van het jaar! Op zondag 10 september! Duizenden bezoekers vieren met ons de Rocky Farmers. Wij zetten de activiteiten alvast voor u op een rijtje.

Oldtimerdag
Op het terrein zijn diverse Klassieke & moderne landbouwvoertuigen, stoommachines, vrachtwagens, klassieke / exclusieve automobielen, motoren, bromfietsen, fietsen, sportauto’s, racemotoren, en stationaire motoren. De deelnemers staan de gehele dag op het terrein opgesteld, voor de bromfietsen is er een tocht uitgezet. Ook wordt het terrein aangevuld met stands met accessoires.

Show, muziek, spel, theater en voorstellingen
De dag wordt opgefleurd met volop verrassende shows, theater en muziek. Waaronder de volgende bands: Two Faces, Shabby Cabs, The Three Farmer Boys, The Watch Dogs, Teather & The White, Elvis The Cool Moon Boys en DJ Boppin Rock a Billy.

Kinderplein
Ook voor de kinderen is er genoeg te zien en te doen diverse workshops, attracties of bezoek de mobiele kinderboerderij met diverse dieren.

Eco/ Brocant & Boerenmarkt
Je vindt er niet alleen fruit, groente, zuivel en bakkerijproducten van lokale boeren en producenten. Maar laat je op deze markt zeker ook verrassen bij de talrijke standen met een diversiteit aan producten en artikelen. Daarnaast kan je ook fijn gaan snuisteren tussen knutselmateriaal, juweeltjes en kleding, tuinartikelen / gereedschap.

Foodtrucks
Op het terrein komen een aantal Foodtrucks met specialiteiten van over de hele wereld. Beleef bovendien de smaak van een diversiteit aan eten en drinken.

NK melkbusgooien en NK hooivorkgooien
Onder leiding van Wout Zijlstra doen de sterkst mannen van Nederland een gooi naar de Nederlandse titels melkbusgooien en hooivork gooien

En nog veel meer, zoals …
… Rock en Roll, Singer Song Writers, Muziek, De Friese Autoclub, demo agrarische machines, waterbuffels, Dutch Truck Demo, honden demonstratie, Boogschieten, PaalDans, Turbo touw tornado enz.

Blokkenschema zondag

PARTNERS & SPONSORS