Expansie Jubbega

Expansie Jubbega

Expansie Jubbega

Deel de berichten van Expansie 2017 op Social Media

Neisimmer Festival

Zaterdag 9 september van 13.00 -20.00 uur Expansieterrein

Entree € 8.00 Kinderen tot 12 jaar gratis toegang

Kom naar het gezelligste familiefeest van het jaar! Samen met duizenden bezoekers vieren we in subtropische sferen het eind van de zomer. Kom gezellig naar de cocktailbar of maak met vrienden en familie een bijzondere foto. Kleedt je zomers en geniet van zomerse muziek en tropische hapjes en drankjes.
Kleding tip voor de vrouwen . Draag een Hula rok en teenslippers en combineer dit met een loemenkrans, een zomers topje/hempje of een bikini, zonnebril, bloemen in haar en armbandjes. De heren kunnen een Hawai blouse dragen met een korte broek. De zonnebril mag niet ontbreken en de outfit kan compleet worden gemaakt met een rieten hoed en een beachketting.

Het Neisimmerfestival staat bol van de activiteiten zoals:

Singer songer contest
Divere bands en solo artiesten treden op in de Sonnematent.

Salsa Dancing
Salsae Romboka Dancing uit Heerenveen verzorgt deze dag diverse shows en demonstraties. Salsa is een zeer populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Deze dansvorm is sensueler – pikanter – is dan de meeste andere Latijns-Amerikaanse dansen.

Show, muziek, spel, workshops, theater en voorstellingen
De dag wordt opgefleurd met volop verrassende shows, (straat)- theater en muziek. Met optredens van Afslag Sneek, Sambadanserenssen, , Henna Demo, Tropical Troubadours en veel meer.

Activiteiten
Maak zelf de grootste zeepbellen in de Zeepbellentuin of geniet van Glow in the Dark.

Fotobooth
Samen met vrienden of vrienden onderling lekker op een losse manier op de foto te gaan. Maak daarbij gebruik van leuke leuke attributen, zoals brilletjes, snorretjes, hoedjes etc, waarmee de foto’s nog gezelliger worden.

Turbo Touw Tornado
Word meegenomen in de turbulentie van de Turbo Touw Tornado. Een geautomatiseerd draaiend meerpersoons sprinttouw waar ieder moment ingesprongen kan worden. (bekend van de Zwarte Cross)
Door sommigen wordt het omschreven als een vreemde opzwepende kermisattractie, anderen zien het als de perfecte warming-up om in de feeststemming te komen. Naast nonstop touwspringen kun je een entreestempel halen, terugzwaaien naar ons schilderij en aangemoedigd worden door ons zelf ingesproken soundboard. JUMP JUMP

Food Trucks
Op het terrein komen een aantal Foodtrucks met specialiteiten van over de hele wereld. Beleef bovendien de smaak van een diversiteit aan eten en drinken.

Blokkenschema zaterdag

PARTNERS & SPONSORS